Arvot

#1 Asiakkaan etu

Jokaisen projektimme keskiössä on asiakkaan etu ja koostamme palvelumme aina tämän tarpeiden mukaan. Päämääränämme on luoda asiakkaiisiimme luottamukselliset sekä ratkaisujen elinkaarien mittaiset, ellei pidemmätkin, suhteet. Tällöin huolehdimme tuotteidemme ja palveluidemme laadusta aina ruohonjuuritasolta lähtien.

#2 Asiantuntijuus, joka korostuu joukossa

Olemme Pistokkeella ylpeitä ammattitaidostamme ja kutsummekin itseämme "Uusiututavan energian arkkitehdeiksi".  Yhdessä ammentaen tiimityöskentelyn voimasta voimme tuottaa asiakkaan hyväksi sekä visiomme mukaisesti parasta ja asiantuntevinta palvelua. Jokainen työntekijämme on osa innovatiivisuuttamme, ja jokaisen projektin kautta opimme lisää niin yksilö- kuin yritystasolla. Rakennamme ja lisäämme siis alati asiantuntemustamme paikallisista markkinoista ja globaaleista teknologioista.

#3 Luotettava ja vastuullinen kumppani

"Asiakas ei ole aina oikeassa" ja tämän uskallamme Pistokkeella myös sanoa. Otamme aina vastuun asiakkaan tavoittelemasta energiaomavaraisuuden asteesta, jonka mukaan luomme tälle puhtaimman sekä käyttökustannuksiltaan edukkaimman uusiutuvan energian ratkaisun. Välillä se tarkoittaa sitä, että vastaamme asiakkaan odotuksiin poikkeavasti ja odotettua innovatiivisemmalla ratkaisulla.

#4 Ympäristön hyväksi

Pistoke on syntynyt vihreistä arvoista ja tämä näkyy liiketoiminnassamme. Haluamme omalla toiminnallamme ja uusimmalla teknologialla olla mukana pienentämässä maailman kasvihuonepäästöjä sekä edistämässä vihreää vallankumousta.

 

 

Visio

Pistokkeen visiona on kasvaa Suomen osaavimmaksi uusiutuvan energian ratkaisujen tuottajaksi. Haluamme olla # 1 valinta uusiutuvan energian suunnittelutoimistona sekä luotettu kumppani integroitujen ratkaisujen toimittajana.

 

 

Missio

Missionamme on räätälöidä asiakkaillemme aina markkinoiden edistyksellisimmät ja parhaimman mahdollisen energiaomavaraisuuden asteen ratkaisut huolehtien samalla siitä, että ratkaisun elinkaari on pitkä ja kustannustehokas. Pyrimme täten myös siihen, että tarjoamamme ratkaisut edistävät kestävää kehitystä ympäristön hyväksi.