Pistoke RES yhteistyöhön Viessmann Oy:n ja Wahlres Oy:n kanssa suurten lämpöpumppujärjestelmien projekteissa

 

Yhteistyömalli laajentaa saksalaisen lämmityslaitevalmistajan Viessmann Groupin palvelumallia järjestelmäsuunnittelun puolelle sekä helpottaa suurten lämpöpumppujärjestelmien hankintaa Suomessa.


Suunnittelun merkitys suurten lämpöpumppujärjestelmien toimituksessa kasvaa huomattavasti, kun toteutetaan kokonaisvaltaisia kiinteistötason energiaratkaisuja. Esimerkiksi hybridiratkaisut, erilaiset teho-, nollaenergia- ja elinkaarivaatimukset tekevät suuremmista järjestelmätoimituksista usein kompleksisia. Yhteistyösopimus uusiutuvan energian ratkaisujen suunnitteluun erikoistuneen Pistoke RES Oy:n kanssa tuottaa nyt Viessmannin suurille lämpöpumppujärjestelmille (kymmenistä kW:sta aina MW luokkaan asti), projektikohtaisen suunnittelun sekä tietomallinnuksen.

Pistoke RES Oy:n 3D-mallinnusosaamisen avulla voidaan projekteille tuottaa myös tarkat kustannuslaskelmat lämpöpumppujärjestelmän kokonaistoteutuksesta. Lisäksi mallinnus ohjaa asennusta virheettömään ja suunnitelmien mukaiseen lopputulokseen

Energiatehokkaisiin ja puhtaisiin järjestelmiin keskittynyt talotekniikkatoimittaja Wahlres Oy toimittaa suunnitellut järjestelmät asiakkaille valmiiksi toteutettuna. Yhteistyö valmistajan, suunnittelijan ja projektin toimittajan kanssa takaa parhaan mahdollisen toteutuksen asiakkaalle.

Lisätietoja:

Jouni Koivula
Toimitusjohtaja
Pistoke RES Oy
jouni.koivula@pistoke.fi

Pasi Hirvijärvi
Toimitusjohtaja
Viessmann Oy
hrvp@viessmann.com

Jarno Kanninen
Tekninen myyntipäällikkö
Wahlres Oy
jarno.kanninen@wahlres.fi

 

Viessmann Group on yksityinen perheyritys ja yksi johtavista kansainvälisistä lämmitys-, teollisuus- ja kylmäjärjestelmien valmistajista. Yrityskonsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 2,65 miljardia. Konserni työllistää 12 300 henkilöä ja toimii 120 eri maassa ympäri maailman.

www.viessmann.fi


Wahlres Oy liputtaa vahvasti uusiutuvan energian puolesta ja yrityksen portfolioon kuuluu laajalti erilaisia puhtaita talotekniikan ratkaisuja. Valikoima sisältää alansa laadukkaimmat laitteistot aina energiantuotannosta -jakeluun. Yrityksen edustamat brändit valmistavat edistyksellisiä, korkean hyötysuhteiden ja pitkien takuuaikojen lämpöpumppuja, aurinkosähköpaneeleita ja
-kiinnitysjärjestelmiä sekä lämmönjakojärjestelmiä.

www.wahlres.fi

Katariina Koivula